MIJN PLEKKIE

“De vlag
hing uit en er
zat een strik om
de voordeur”

Lees het hele artikel

wonen

mijn plekkie #nieuwbouw

Nieuwbouw in coronatijd

Project:

Projectontwikkelaar:

Aannemer:

Bewoonster:

Westend, nieuwbouw 240 duurzame woningen

Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer

Heembouw Wonen

Perry van der Voet

Nieuwbouw in coronatijd

Project:
Westend, nieuwbouw 240 duurzame woningen

Projectontwikkelaar:
Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer

Aannemer:
Heembouw Wonen

Bewoonster:
Perry van der Voet

“Gelukkig hield Heembouw ons goed op de hoogte. We kregen bijvoorbeeld 3D-foto’s van ons huis gemaild, zodat we de vorderingen toch nog konden volgen.”

De oplevering vond ze een leuk én coronaveilig feestje, maar tijdens de bouw misten Perry van der Voet en haar gezin de kijkdagen, die vanwege de RIVM-maatregelen afgezegd werden, enorm.

“Natuurlijk hadden we er alle begrip voor dat we de bouwplaats niet op mochten: het kon niet anders. Gelukkig hield Heembouw ons goed op de hoogte. We kregen bijvoorbeeld 3D-foto’s van ons huis gemaild, zodat we de vorderingen toch nog konden volgen. We keken echt naar de oplevering uit en vonden het ook best spannend. Zouden we de woning net zo leuk vinden als de artist impressions en de plattegronden?

Het antwoord was ja. De oplevering was perfect, we waren helemaal blij, al bij binnenkomst. Heembouw had de vlag voor ons uitgehangen en er zat een strik om de voordeur. Het huis voelde direct goed. De Heembouw-begeleider nam alle tijd voor ons. De woning werd netjes opgeleverd en de dingen die niet in orde waren, zijn later soepel en goed opgelost.

Contact met de buurt

Met onze wijkgenoten hebben we ook al kennisgemaakt. Het is gek dat je elkaar geen hand kunt geven en alert moet zijn op de 1,5 meter, maar verder gaat alles zoals voorheen. Iedereen is in en om het huis bezig, dus je komt elkaar best vaak buiten tegen. Met onze buren hebben we in de tuin uitgebreid gesproken. Dankzij al dat mooie zomerweer, konden we er echt even voor gaan zitten. Het klikt gelukkig goed en de wijk is mooi. We gaan hier een mooie woontijd tegemoet!”

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan