MIJN PLEKKIE

“Dat verdient een bakkie koffie”

Lees het hele artikel

mijn plekkie #renovatie

Verduurzaming

 

Project: Van Limburg Stirumstraat, Wassenaar
Opdrachtgever: Woningbouwvereniging St. Willibrordus
Aantal woningen:
125 woningen
Aannemer: Heembouw Wonen
Bewoonsters: Annette Spijk en Eline van Amerongen

Ondanks dat Annette Spijk tijdens de renovatie herstellende was van een zware operatie, kijkt ze met tevredenheid terug op die periode. “De samenwerking met Heembouw was goed en mijn huis is veel behaaglijker en energiezuiniger geworden.”

“Het was een ingrijpende renovatie. Ik heb onder andere een nieuw dak met zonnepanelen gekregen, een warmtepomp, nieuwe ramen en een nieuwe voordeur. Mijn woning is ook opnieuw geïsoleerd. We hebben best een lange tijd werklui over de vloer gehad” vertelt Annette. Haar dochter Eline, die tijdens de renovatie bij haar moeder introk om haar te ondersteunen, vult aan: “Gelukkig was de communicatie met Heembouw goed. Als we vragen hadden of tegen een probleem aanliepen, konden we bij onze vaste contactpersoon terecht. Dat werkte als een tierelier, zij kwam altijd met oplossingen. Zo werden we bijvoorbeeld geholpen met het leegruimen van kamers en met het weghalen en ophangen van de gordijnen.”

Annette: “De bouwvakkers waren allemaal aardig, beleefd en werkten keihard. Mede daarom was het goed te doen. Er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met onze situatie. “Dat verdient een bakkie koffie” zeiden we vaak.” “En ik maar koffie zetten” lacht Eline. “Ik heb nog wel één tip. Voordat de renovatie begon, heeft Heembouw ons tot in detail uitgelegd wat er ging gebeuren. Op zich goed natuurlijk, maar daardoor hebben we ons vooraf veel zorgen gemaakt over hoeveel ruimte we overhielden op zolder na plaatsing van de warmtepomp. In de praktijk bleek dat enorm mee te vallen, dus uitleg op hoofdlijnen had misschien beter geweest. Voor de rest zijn we super tevreden, zowel over de renovatie als over het resultaat. Mijn moeder kan hier weer jaren vooruit.”

“Gelukkig was de communicatie met Heembouw goed. Als we vragen hadden of tegen een probleem aanliepen, konden we bij onze vaste contactpersoon terecht”

“Gelukkig was de communicatie met Heembouw goed. Als we vragen hadden of tegen een probleem aanliepen, konden we bij onze vaste contactpersoon terecht”

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan